معرفی برند ساعت سیتیزن
برند سیتیزن یا به طور کامل Citizen Watches .Co .Ltd در کشور ژاپن در اواسط دهه ۲۰ میلادی پایه گذاری شده است.
کمپانی سیتیزن عموما به دلیل ساعتهای “اکو درایو (eco-Drive)” خود شناخته شده است. این ساعتها انرژیشان توسط نور چه نور مصنوعی و چه نور طبیعی خورشید، تامین میشود. شرکت سیتیزن با شعار “اکنون بهتر شدن” یا Better Starts Now، هر روزه محصولات بهتری از قبل را با اضافه کردن قابلیت های بیشتر به ساعتها، ارائه طرحهای زیباتر و تنوع بالاتر و مطابق با هر سبک و سلیقهای برای طرفداران ساعت های خود تولید میکند.
در حال حاضر شرکت هولدینگ سیتیزن صاحب تعدادی از نام آشناترین برندهای ساعت از جمله آلپینا (ALPINA)، فردریک کونستانت (Frederic Constant)، بولوا (BULOVA) و لاژوکس پرت ( LA JOUX-PERRET) میباشد. اما تنها به این برندها محدود نمیشود.
کمپانی سیتیزن رنج متنوعی از انواع مدل ساعتها از جمله: ساعتهای تنظیم چند شاخه یا Fork Watches، ساعتهای سوییسی، ساعتهای جواهرکاری شده و حتی ساعتهای الکتریکی را تولید میکند. علاوه بر این، این کمپانی ماشین حساب و اورگنایزرهای الکتریکی کوچکی نیز تولید کرده است. همچنین تعدادی تلویزیونهای دستی و پرینترهای کامپیوتری نیز با برند سیتیزن تولید شده و در بازار وجود دارند.

در گالری ساعت همتی
تاریخچه ساعتهای سیتیزن
Citizen Watches .Co .Ltd در سال ۱۹۲۸ میلادی با نام “موسسه تحقیقاتی شوکوشا واچ یا Shokosha” Watch” شروع به کار کرد. در ادامه به تاریخچه این شرکت به ترتیب از دهه ۲۰ میلادی تا به امروز میپردازیم.
دهه ۱۹۲۰: در سال ۱۹۲۴ اولین ساعت جیبی این شرکت با نام سیتیزن تولید شد. این نامی بود که “آقای شیم پی گوتو” شهردار وقت توکیو با این دید که ساعت، به عنوان یک کالای لوکس در آن زمان را به راحتی و به طور گسترده در دسترس عموم در همه جای دنیا قرار داد، انتخاب کرد. حتی یکی از محصولات آن توسط “شاهزاده ریجت” در زمان پادشاهی “شوآ” خریداری شد.
دهه ۱۹۳۰: پایههای امپراطوری ساعت سیتیزن، توسط ۲ فرد با نامهای “یوسابور و ناکاجیما” در سال ۱۹۳۰ گذاشته شد. در سال ۱۹۳۹ نیز کمپانی سیتیزن شروع به صادرات ساعتهایش به آسیای جنوب شرق کرد.
دهه ۱۹۴۰: در طول جنگ جهانی دوم شرکت سیتیزن شروع به تولید کورنومتر، فندک و سایر لوازم برای ارتش کرد در نتیجه سال ۱۹۴۹ کمپانی تجاری سیتیزن با هدف توزیع و بازاریابی ساعتهای سیتیزن در سراسر جهان ایجاد شد.
دهه ۱۹۵۰: اواخر ۱۹۵۰ در تقویم کمپانی سیتیزن، اولین ساعت مچی مردانه تقویم دار در ژاپن تولید و منتشر شد. در سال ۱۹۵۳ سیتیزن، شرکت تولید کننده ساعت Rhythm clock .CO را که امروزه آن را به نام Rhythm clock .CO.Ltd”” میشناسیم، خریداری کرد. در سال ۱۹۵۶ کمپانی سیتیزن، اولین مدل ساعت ضد ضربه ژاپنی خود را به نام “پارا شاک (Para Shock)” تولید کرد. بعدها توانست اولین ساعت مچی خودکار اتوماتیک مجهز به Cal.3KA را تولید کند. بعد از آن نیز مدل “سیتیزن دلوکس” با کالیبر ۹۲۰ که اولین کالیبر سیتیزن با ثانیههای مرکزی بود، منتشر شد و توانست ۱۰۰ میلیون فروش را از آن خود کند. در سال ۱۹۵۹ نیز اولین ساعت مچی ژاپنی ضد آب با نام “Para water” تولید شد.
دهه ۱۹۶۰: در دهه ۱۹۶۰ کمپانی سیتیزن، با یک کمپانی ساعت آمریکایی دیگر به نام بولووا برای صادرات و واردات شریک شد. در سال ۱۹۶۲ این شرکت “Diamond Flake “را معرفی کرد که شامل یک کورنومتر و باریکترین ساعت مچی مردانه رسمی با ثانیههای مرکزی بودند. کمپانی سیتیزن، همچنین ساعت ترانسزیستور کوارتز را معرفی کرد که تنها تا سال ۱۹۶۷ در بازار عرضه میشدند.
مطابق با استراتژی این برند در متنوع سازی ساعتها، سیتیزن، شرکت رسمی ماشینی خود را که امروزه به کمپانی CBM ژاپن معروف است، راه اندازی کرد. در سالهای بعد سیتیزن شروع به تولید تجهیزات اداری و اجزای تولید کرد. مدل X-8 Cosmotron اولین ساعت مچی با تعادل الکتریکی ساخته شده در بازار ژاپن، در سال ۱۹۶۶ به بازار عرضه شد.
دهه ۱۹۷۰: در دهه ۷۰ میلادی سیتیزن شروع به تولید بیشتر ساعتهای کوارتز کرد که امروزه بیشتر محصولات این کمپانی را شامل میشود. هر چند در این دهه نیز از تولید تجهیزات مکانیکی، چشم پوشی نکرد. کمپانی سیتیزن، در سال ۱۹۷۳ اولین ساعت مچی کوارتز را تولید کرد. اولین ساعت با تکنولوژی LCD ژاپنی که با انرژی خورشیدی کار میکرد نیز در سال ۱۹۷۴ عرضه شد. ساعت “کوارتز مدل مگا افسانهای یا Cryston Mega” در سال ۱۹۷۵ تولید شد که یکی از گرانترین و دقیقترین ساعت مچی دنیا بود که تا آن زمان به بازار عرضه شد. با افزایش ساعتهای کوارتز مجهز به باتری، کمپانی سیتیزن، در سال ۱۹۷۶ توانست اولین ساعت آنالوگ با قدرت کم و سلولهای خورشیدی را عرضه کند.
دهه ۱۹۸۰: در سال ۱۹۸۰ ژاپن تبدیل به ابر تولید کننده ساعت در جهان شد. کمپانی سیتیزن، در سال ۱۹۸۱ مقاومترین و بهترین ساعت ضد آب جهان را در دسترس عموم قرار داد که با آن تا ۱۳۰۰ متر میتوان به طور حرفهای غواصی کرد و تا سال ۱۹۸۶ تنها تولید کننده ساعت و جنبشهای مرتبط با ساعت در دنیا بود. این شرکت همچنین در سال ۱۹۸۷ اولین ساعت مچی با قابلیت تشخیص صدا را که “ویس مستر” یا “ویس ممو” نام داشت در ژاپن تولید کرد.
دهه ۱۹۹۰: در سال ۱۹۹۵ بعد از انجام اصلاحاتی در ساعتهای خورشیدی، سرانجام خط تولید ساعتهای “اکودرایو” به قاره آسیا، اروپا و آمریکای لاتین ارسال شد. بعد از آمریکا در سال ۱۹۹۶، این شرکت به یکی از بهترین برندهای پر فروش دنیا تبدیل شد. در سال بعد یعنی در ۱۹۹۷ اولین “جایزه اکومارک” که یک جایزه رسمی ژاپنی است به این برند برای داشتن ویژگیهای حفظ زیست محیطی اعطا شد.
سالهای اخیر: در سالهای اخیر، کمپانی سیتیزن، استراتژی برند خود را همچنان پرقدرت ادامه میدهد. این شرکت در ابتدا با “سیتیزن شوجی” و شرکت “میوتا” (تولیدکننده موتورهای ساعت) ادغام شد و سپس چندین شرکت تابعه تولید ساعت کوچک را خریداری کرد. در ژانویه ۲۰۰۸ کمپانی آمریکایی “بولووا” را به همراه تمامی برندهای وابسته آن خریداری کرد. این شرکت برای کامل کردن مجموعهاش، در سال ۲۰۱۶ هولدینگ “فردریک کونستانت” FREDERIQUE CONSTANT سوییس را به همراه تمامی برندهای ساعتش شامل آلپینا Alpina و Ateliers DeMonaco خریداری کرد. در حال حاضر کمپانی سیتیزن، شامل ترکیبی از چندین برند بزرگ قدیمی ساعت سازی است.

ساعت سیتیزن مدل اکودرایو
“اکودرایو” در واقع یک تکنولوژی خاص است که توسط برند سیتیزن ایجاد و توسعه داده شده است. به کمک این انرژی، ساعت نور را از هر منبعی چه طبیعی و چه مصنوعی دریافت میکند در نتیجه به باتریهای لیتیومی نیاز نداشته و این خود به حفظ محیط زیست و عدم تولید زبالههای خطرناک کمک میکند . سیتیزن به طور مستقیم با “سیکو” و دیگر برندها در فروش ساعتهای انرژی خورشیدی رقابت میکند. بیشتر ساعتهای اکودرایو دارای یک باتری ثانویه یونی از جنس تیتانیوم و لیتیوم هستند که توسط یک فوتوسل سیلیکونی آمورف که در پشت صفحه آنها قرار دارد شارژ میشوند. انرژی نوری در این باتری ثانویه ذخیره شده و در نتیجه باتری به طور مداوم شارژ میماند. به دلیل این ویژگی اکودرایو، گفته شده که کشور آمریکا بیش از ۱۰ میلیون باتری را توانست از بین برد. از زمان ورود ساعتهای اکودرایو که بی نیاز به باتری کار میکنند، از آنها انتظار میرود که ماندگاری طولانیتری داشته باشند. بر اساس آزمایشات، سلولهای خورشیدی و باتریهای ثانویه در ساعتهای اکودرایو سیتیزن، میتوانند تا ۱۰ سال عمر کنند. اما برای عمر بیشتر این ساعتها، این شرکت در حین تولید از روان کنندههایی استفاده میکند که در نتیجه استفاده از آن، ساعتها تا ۲۰ سال عمر میکنند و محتویات سلولهای آن تبخیر نمیشود.

ساعتهای سیتیزن در کجا ساخته میشوند؟
ساعت سیتیزن ساخت کجاست، همانطور که در بالاتر خواندید در ابتدا کمپانی سیتیزن، کار خود را در ژاپن آغاز کرد. اما امروزه با گسترش و توسعه و ایجاد تنوع بالا و مداوم آن، ساخت ساعتهای سیتیزن در کشورهای مختلف انجام میشود. در مرتبه نخست، ساعتهای چندشاخه آن در آمریکا، ساعتهای جواهری آن در کشور سوییس و ساعتهای الکتریکی آن در فرانسه تولید میشوند. علاوه بر این کارخانههای تولیدی دیگری نیز در هند، هنگ کنگ، کره جنوبی، چین و حتی در آلمان و مکزیک نیز وجود دارند. با وجود تولید گسترده این ساعتها در کشورهای مختلف، یک پروتکل تضمین کیفیت برای تمامی ساعتهای ساخته شده اجرا میشود تا از اجرای استانداردهای اصلی شرکت، اطمینان حاصل شود.
اعتبار برند سیتیزن
سیتیزن خود را با تولید ساعتهای با کیفیت ثابت کرده است. ساعتهای آن از نظر ظاهری، زیبا و از نظر کیفیت نوآورانه هستند. به خصوص ساعتهای اکودرایو آنها که روز به روز از محبوبیت بیشتری برخوردار میشوند.
با توجه به بررسیهای جوامع آنلاین، رقبای اصلی کمپانی سیتیزن، از اول تا آخر شامل: جی-شاک، تایمکس، فسیل، تی دابلیو استیل، سوآچ، تایتان، گس واچِس، نایکی و… هستند. به علاوه اینکه کمپانی سیتیزن، یک برند ژاپنی است ، این برند با دیگر برند ژاپنی یعنی “سیکو” یا Seiko دائما مقایسه میشود.
در هر حال کمپانی سیتیزن، با داشتن رنج گستردهای از برندها در کارنامه خود، مشتریان زیادی را از آن خود کرده است. همچنین تعداد برندهای رقابتی این شرکت نیز افزایش داشته است.

آیا ساعتهای سیتیزن دارای کیفیت بالایی هستند؟
در بسیار از تالارهای گفت و گو و بررسی نظرات مشتریان و همچنین تجربه شخصی ما، هیچ مشکلی در رابطه با وجود مشکل در کیفیت ساعتهای سیتیزن وجود ندارد. به طوری که گفته میشود آنها نه تنها خوب بلکه بسیار عالی هستند.
در بررسی هایی که در رابطه با کیفیت ساعتها انجام دادیم، متوجه شدیم که کیفیت یک چیز نسبی و تا حدی ذهنی است. ویژگیهایی که یک ساعت دارد و بودجه ای که شما دارید تا حد زیادی در تعیین کیفیت خوب یک ساعت تاثیر گذارند. ساعتهای سیتیزن ساعتهای لوکسی نیستند اما از طرفی ساعتهای فشن ارزانی نیز نمی باشند. پس ما نمیتوانیم مستقیما آنها را با ساعتهای هر کدام از این دسته ها مقایسه نماییم.
هر چند شما از یک ساعت مچی باکیفیت مصرفی یا در اصطلاح ساعتهای فوری، یک ساعت مچی لوکس سوییسی را نخواهید خرید، اما باید بدانید که ساعتهای سیتیزن کیفیت خوبی را در رده ساعتهای مصرفی دارند و ساعتهای مقرون به صرفهای هستند و بسیاری از ساعتهای آنها قابل تهیه میباشند و تنها با سه میلیون تومان و کمتر میتوانید ساعتهای زیر باکیفیت سیتیزن را تهیه کنید.
با این حال کمپانی سیتیزن، ساعتهای با کیفیتی هستند و ویژگیهای خاص خود را دارد، مانند مدل “درایور مستر” که در لیست بهترین ساعتهای غواصی زیر ۵۰۰ دلار قرار دارد یا پرومستر مدل Skyhawk A-T که در لیست بهترین ساعتهای خلبانی میباشد. همچنین ساعتهای “اکو درایور سیتیزن”، از بهترین ساعتهای باتری خورشیدی دنیا است که دارای یک فناوری عالی میباشد. جوایزی که این برند به دلیل داشتن کیفیت بالای خود دریافت کرده است به محبوبیت بیشتر و روز افزون این برند کمک کرده است. این برند یکی از اصلی ترین اسپانسرهای اتحادیه بین المللی اسکیت سوارن بوده است و از سال ۱۹۸۲ این مسابقات را پشتیبانی میکند.
در سال ۲۰۱۸ شرکت “دیزنی لند” اعلام کرد کمپانی سیتیزن، به عنوان ساعت رسمی تفریحگاههای آناهیم، فلوریدا، پاریس، هنگ کنگ و شانگهای می باشد.
این جوایز نشان دهنده این هستند که تا چه حد این ساعتها خوب هستند و چقدر این کمپانی در بین مردم محبوب است.
از کجا ساعتهای سیتیزن را خریداری کنیم؟
در ایران فروشگاه های زیادی برای خرید ساعت سیتیزن وجود دارند. فقط به عنوان توصیه بهتر است بدانید که ساعتهای تقلبی زیادی با نام سیتیزن در بازار وجود دارند. پس بهتر است برای خرید یک ساعت مچی با کیفیت به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید. گالری ساعت همتی با دارا بودن انواع ساعت های مردانه، زنانه و ست زنانه و مردانه سیتیزن، کلکسیونی از این ساعت ها را با اصالت هایکپی و با گارانتی ۱۲ ماهه گالری، تقدیم شما می کند. در مورد خرید و تنظیم این نوع ساعت ها هم می توانید روی مشاوره رایگان ما حساب کنید.